perjantai 10. tammikuuta 2014

Yleistä päivitystä

Hieman pientä yleistä päivitystä. Sivulle on lisätty eilen sääntö-sivu, josta näet legacysäännöt, joiden mukaan pelaan. Säännöt ovat periaatteessa perinteiset Pinsterin luoman legacyn säännöt, joihin olen tehnyt hieman omia lisäyksiä niiltä osin, kun tietoa on puuttunut. Sääntöjä saavat siis tietenkin muutkin käyttää omassa legacyssään, mutta mikäli kopioit sääntöjä omalle sivullesi, niin pyytäisin kauniisti, että linkität sivustoni takaisin.

Toine lisäys on sukupuu, joka täydentyy tietenkin pelin edetessä. Sinne olisi tarkoitus lisätä myös jokaisesta perheenjäsenestä oma profiilisivu, josta löytyvät tärkeimmät tiedot simistä, sekä simin elämäntarinan lyhyt versio. Lisäksi paljon kaikkia kivaa suunnitteilla ja toivomuksia lisäsisällön suhteen saa kaikin mokomin esittää. Myös kysymyksiä sääntöjen yms. suhteen saa esittää.

Myöhemmin tulossa myös tietosivu modeista ja ladatusta sisällöstä, joita mahdollisesti pelissä käytän, jotta niiden tekijät saavat ansaitsemansa kunnian ja muutkin voivat halutessaan löytää nämä mahtavat sisäsisällöt omaan peliinsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti