tiistai 7. tammikuuta 2014

03. Rakkautta ilmassa

(kuvat puuttuvat vielä teknisten vikojen vuoksi)

Alkuvaikeuksien jälkeen elämä alkaa vihdoin hieman helpottua. Sinnikkään säästämisen ansiosta Mona on saanut laajennettua kotiinsa toiseen huoneen ja hankittua itselleen jopa jääkaapin ja hellan, jossa laittaa ruokaa. Edelleen Mona viljelee suurimman osan omasta ruuastaan, mutta onhan se välillä mukava syödä lettujakin aamupalaksi pelkän omenan ja salaatin sijaan.


Uskaltautuipa Mona jopa tekemään lähempää tuttavuutta työkaveriensa kanssa. Kovin hyviä ystäviä ei ole vielä löytynyt, sillä Mona hieman epäilee ainakin yhden työtoverinsa olevan ihmissusi ja Mona pelkää ihmissusia, eikä ole vielä onnistunut pääsemään pelkonsa ylitse. Lähempi tuttavuus on siis ainakin vielä poissuljettu. Ehkä parempi pitää tuollaiset työkaverit pelkkinä työkavereina ja tavata heitä vain valvotussa ympäristössä, ettei ainakaan satu mitään vahinkoja.

Mutta esimies taas... Siinäpä vihdoin normaali sim kaikkien näiden yliluonnollisten olentojen keskellä. Hänen kanssaan Mona on uskaltautunut jopa hieman flirttailemaan. Mies on kyllä varattu, mutta kenties liitto ei ole aivan täydellinen, koska Mona on melko varma, että myös mies tuntuu vetovoiman heidän välillään.


Sinnikkään tutustumisen ja vihjailun jälkeen Mona on vihdoin valmis tunnustamaan ihastuksensa. Itsensä likoon laittaminen on aina jännittävää, koskaan ei voi täysin tietää, mitä mieltä tunteiden kohde oikeastaan on. Onneksi tunteet ovat kuitenkin molemminpuolisia ja myös James on sitä mieltä, että liitto edellisen puolison kanssa on ohi. Mona ja James alkavat seurustella. Mona uneskelee jo hääkellojen soinnista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti