keskiviikko 8. tammikuuta 2014

05. Iloja, suruja ja menetyksiä


Teemu-vauva kasvaa hurjaa vauhtia ja pian vauvavaihe onkin jo ohi ja on aika siirtyä taaterovaiheeseen. Ylpeät vanhemmat opettavat pojalleen kaikkia tarvittavia taitoja, joita kunnon taaperon tulee osata, kuten kävelyä ja potalla käymistä. James on kuitenkin huolissaan perheensä tulevaisuudesta, sillä vanhuus alkaa jo painaa häntä. James on kuitenkin onnellinen siitä, että on saanut oman elämänhaaveensa täytettyä ja on edennyt urallaan mukavasti kyborginkehittäjäksi ja siitä vielä uran huipulle hulluksi tiedemieheksi. Nämä tulot toivottavasti kasvattavat perheen varoja sen verran, että Mona ja Teemu pärjäävät Jamesin poismenon jälkeenkin.


James on kuitenkin halunnut aina matkustaa, sekä intohimoisena puutarhurina on päättänyt lähteä hakemaan hieman eksoottisia siemeniä Ranskasta. Tämä on luultavasti Jamesin ainut tilaisuus, sillä elinvuosiä hänellä ei ole kovin paljon enää jäljellä. Ei siis muuta, kun seikkailemaan.


Pikku-Teemukin on jo kasvanut lapseksi ja pärjää hyvin koulussa. Hän käy ahkerasti koulun harrastuskerhossa, sekä on intohimoinen leipuri ja onkin perustanut naapurustoon oman pikkuleipomonsa, jossa tienaa itselleen hieman taskurahaa.


Aivan yllättäen keskellä yötä saapuu viikatemies vierailulle. On aika jättää hyvästit Jamesille, joka on elänyt pitkän ja onnellisen elämän. Perhe on surun murtama, mutta onneksi James ehti sentään nähdä poikansa kasvavan lapseksi ja sai täytettyä oman elämänhaaveensa ja näin siis eli täyden kunnollisen elämän.2 kommenttia:

  1. Chatboxiini kävit kertomassa blogistasi, ja lukaisin legacyn läpi :) ihan mukavaltahan tämä vaikuttaa, mutta parannusehdotukseksi sen verran, että tahtia voisit hieman hidastaa, kun sotkee mukaan jos jonkinlaisia juonikuviota niin tahti hidastuu huomattavasti ;) mutta jään seurailemaan ja voisin lisätä tämän linkkilistaani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista. :) Täytyy yrittää vähän hidastaa tahtia. Lähinnähän tämä lähti ihan normaalista legacyhaasteesta, jota halusin vain hieman seurata blogin avulla ilman mitään lavastuksia tai muuta. Ja tämä on ainut pelaamani perhe tällä hetkellä, joten itse asiassa pelissä olen jo edennyt tätäkin pidemälle, kun elinaika on normaali. Materiaalia siis löytyy jo melkein seuraavaan sukupolveen asti. Mutta täytyy yrittää hieman lisätä draamaa ja juonta peliin, niin ei mennä ihan näin huimalla tahdilla. :D

      Poista